Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop


Smartwatch smarty 2.0

De betaalbare en multifunctionele smartwatch voor iedere wens en voor ieder budget verkrijgbaar!

Klik hier om de hele collectie te bewonderen.


NIEUW

Ook bij Benfico kunt u terecht voor uw gedenksieraad. Klik hier voor meer informatie.Pakketdienst.

We zijn als Benfico service afhaal/afleverpunt van verschillende pakketdiensten, we doen dit als extra service voor onze klanten die dan in het dorp zelf terecht kunnen en niet ver hoeven te reizen.


Zoals al vermeldt zijn we afhaal en afleverpunt voor de pakketdiensten en zijn we NIET in dienst van de pakketdiensten. Onze taak is alleen maar in en uit scannen van pakketten. Wat er met pakketten gebeurd, waar de pakketten zijn als ze niet op ons depot zijn daar hebben we totaal GEEN zicht op. We kunnen ook GEEN pakketten uit systemen halen of zonder code of geldige bewijs inscannen of uitscannen.


Tevens zijn we niet bevoegd informatie te geven over de manier hoe pakketdiensten werken en is het wettelijk verboden informatie te verstrekken over pakketten die op ons depot zijn.
Benfico juwelier, 


Midden in het hart van Margraten, op het pleintje bij de waterput ligt een leuk winkeltje waar je sieraden en horloges kunt kopen of laten repareren, juwelier Benfico. Het winkeltje lijkt van buiten erg klein maar verbaast je als je eenmaal binnen bent. In de winkel staan vitrines vol horloges, sieraden in zilver, goud en titanium. Er is voor iedere doelgroep of portemonnee wel iets te vinden. De winkel word gerund door Ilona van de Berg, in 2013 heeft zij haar droom verwezenlijkt en is een eigen zaak begonnen. Een winkel waar je altijd wel iets vind als je jezelf of een ander wilt verwennen. Kijk rustig rond in het look book of bezoek onze winkel vrijblijvend.

Klik hier voor onze grote sieraden collectie. Passen, bestellen en persoonlijke service via onze winkel. Het team van Benfico staat klaar om u persoonlijk te helpen met uw keuze. 


Benfico service

 

In hetzelfde pand als de juwelier is ook een servicepunt. Dit servicepunt is ontstaan in de Corona tijd, mensen bleven thuis, mochten niet winkelen en gingen op internet struinen. Ook werd er toen veel opgeruimd en voor de tweedehands handel gloorde gouden tijden. Voor Corona hadden wij al als extra toevoeging een pakketservice van Homerr, deze pakketdienst was vooral bekend bij klanten die via Vinted verkochten. En waar toen één vervoerder was zijn er mede door Corona vier pakketdiensten die hun pakketten bij ons laten ophalen of waar klanten hun pakketten kunnen brengen. ( Homerr | Mondial Relay | UPS)

Doordat het service punt duidelijk gescheiden is van de juwelier is er meer mogelijk en kunnen we bepaalde diensten aanbieden waar in een dorp behoefte aan is. Het verkopen van schoenveters, souvenirs of grappige cadeautjes. 

Natuurlijk is het repareren van sieraden en horloges ook nog steeds mogelijk via het servicepunt van Benfico. Kleine reparaties of het vervangen van een batterij doen we meteen en daar kunt u meestal op wachten voor de grotere reparaties aan horloges en sieraden hebben specialisten in dienst. 


Onze openingstijden

dinsdag
9:3017:30
woensdag
9:3017:30
donderdag
9:3017:30
vrijdag
9:3017:30
zaterdag
9:0014:00


 In hetzelfde pand gevestigd:
pakketdienst, Homerr, Mondial Relay, UPS.